ЈАВНИ ПОЗИВ СВИМ ЧЛАНОВИМА, СИМПАТИЗЕРИМА И ПРИЈАТЕЉИМА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА

Еколошки покрет Новог Сада, самостална еколошка организација за заштиту животне средине и духовног наслеђа, окосница свих еколошких организација и патриотских групација у Србији, је доведен до банкрота и гашења, односно до силаска са друштвене сцене удруженим насртајем режима и интересних група.
Једини начин опстанка ове, светски познате еколошке организације, са чијим резултатима би се и државе могле поносити, осим наше, јесте окупљање свесних и одговорних људи и њихово укључивање у најхуманији и најплеменитији пројекат Еколошког покрета под називом: Збрињавање економски угрожених људи.
Укључивањем у наведени пројекат, помогли би Еколошком покрету да преживи, али би и себи и угроженим људима обезбедили више него солидна примања која би вас учинила потпуно економски независним особама, односно слободним људима.
О чему се заправо ради.
Западни свет у великом проценту функционише пословањем на интернету и трговином акцијама на различите начине. Огромна финансијска средства круже интернетом, а Еколошки покрет је само својом домишљатошћу, део тих средстава усмерио у Србију, ка економски угроженим људима, онима који схватају објашњења или верују Еколошком покрету. Ово се не односи на неверне Томе (скептике) и на интелектуално ограничене особе и поред наше жеље да свима пружимо помоћ.
Зато смо у могућности, у обостраном интересу, да вам понудимо или запослење, или примања слична пензији, али у сваком случају, више него солидна примања по било ком наведеном основу. Ма колико то звучало невероватно, то је проверено и Еколошки покрет је већ почео да убира средства обезбеђена на описани начин. Да би та средства била довољна да се Еколошки покрет извуче из дубиозе у коју је запао здруженим насртајем режима и интересних група, потребно је да се сви ви, који цените допринос Еколошког покрета подизању еколошке свести и одбрани највећих вредности Новог Сада и Србије (које можете проверити у монографији Еколошког покрета објављеној поводом 20 година рада и приказаној на сајту: www.ekopokret.org.rs), укључите у наведени пројекат. Укључењем у наведени пројекат помогли би Еколошком покрету, али би и себи обезбедили више него солидна примања, без обзира да ли желите да се активно укључите на проширењу мреже корисника услуга наведене компаније или само желите да једнократним укључењем у наш пројекат обезбедите себе и тиме помогнете Еколошком покрету. У оба случаја су вам обезбеђена солидна недељна, односно месечна примања.
Како то функционише? Да поједноставим објашњење, ради се о куповини основног пакета вредносних акција компаније чија се вредност недељно повећава, а дивиденде исто тако недељно исплаћују на девизни рачун укључених чланова. Доказ за изнету тврдњу је управо Еколошки покрет коме је за само 8 (осам) дана од укључења у мрежу корисника производа наведене компаније уплаћено 64 долара, на основу уложених 50 долара. Све остало што буде уплаћивано на наменски девизни рачун Еколошког покрета биће чиста зарада, само и једино од почетног укључења и ширења мреже корисника ове компаније којој је Еколошки покрет постао посредник (нека врста брокера). Цена основног пакета вредносних акција наведене компаније износи само 50 долара, односно 5.200,00 динара, толико мало да се Еколошком покрету не би исплатила превара свог чланства и симпатизера, односно губљења свог 24-годишњег светског угледа. Том куповином вредносних акција, односно укључењем у наведени систем, себи сте обезбедили сигурна примања, а Еколошком покрету опстанак на друштвеној сцени.
Региструјте своје угрожене родитеље или незапослену децу на своје име, тиме сте им обезбедили безбедну старост или будућност својој деци, а себи више него солидна примања. Све информације како можете да се укључите у описани пројекат и да се бесплатно предрегиструјете и укључите у заједнички пројекат збрињавања економски угрожених суграђана, можете наћи на линку наменског сајта Еколошког покрета под називом: www.stiforp-ekopokretns.weebly.com
За све напред наведено и написано гаранцију даје лично Никола Алексић, легенда борбе за боље услове живота грађана Србије, човек који је свој лични углед и 24-годишњи углед Еколошког покрета заложио као гаранцију изнетих навода, односно упућеног позива.
Проверите овај позив и написане речи, укључите се што пре, јер није свеједно да ли ћете бити на врху или на дну корисника мреже наведене компаније на описани начин.
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА