ПРОГЛАС ПРОТЕСТ 2.10.2015

 

П Р О Г Л А С  Н А Р О Д У  С Р Б И Ј Е

 КОЈИМ СЕ ПОЗИВАЈУ СВИ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ ДА У ПЕТАК, 2. ОКТОБРА 2015. ГОДИНЕ, ДОЂУ ИСПРЕД НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ У 12.00 ЧАСОВА НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ ПРОТИВ ИЗДАЈЕ И ОКУПАЦИЈЕ СРБИЈЕ.     

ЦИЉЕВИ ОПШТЕНАРОДНОГ БУНТА:

- РУШЕЊЕ ИЗДАЈНИЧКЕ ВЛАДЕ
- УВОЂЕЊЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА
- ОБРАЗОВАЊЕ ВЛАДЕ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА
- ХАПШЕЊЕ СВИХ ИЗДАЈНИКА И ТАЈКУНА
- ОБРАЗОВАЊЕ ПРЕКОГ СУДА
- РАСПИСИВАЊЕ НАРОДНОГ РЕФЕРЕНДУМА О БУДУЋНОСТИ
  СРБИЈЕ.

ПОЗИВА СЕ ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА СРБИЈЕ ДА БРАНЕ УСТАВ, ДА СТАНУ НА СТРАНУ НАРОДА И ДА КОНАЧНО ЗАУСТАВЕ ИЗДАЈУ НАРОДА И ДРЖАВЕ!
           КАКО РАДИЛИ, ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!

Војско Србије!

Србија се налази пред брисањем са географске карте света, а народ пред нестанком. Више се о томе нити може ћутати, нити окретати глава!                 
           Догорело је до ноката!                                                                                          
           Војска Србије је издала свој народ и 91-ве и 2000-те када је предала власт банди са улице која је нелегитимно преузела власт и опстајала до сада крађом гласова и фалсификовањем изборних резултата. Од тада је започела незапамћена пљачка свега што су нам очеви оставили и природа подарила. Више скоро ништа није остало што би се могло продати белосветској мафији и домаћим мафијашима.
           Поред тога, Војска Србије отворено дозвољава агресију радиолошко-хемијско-биолошком методом авионима највеће терористичке организације на свету који на становништво и природу просипају тоне и тоне отрова и тешких метала којим врше геноцид становништва и уништавају пољопривредно земљиште. На све то врховни командант моли терористе да не прелећу регион Бајчетине где му породица живи да би их поштедели тровања! Има ли веће срамоте од тога за једну државу, за један народ!? Зато вас у име народа позивам да 2. октобра ухапсите Генералштаб и врховног команданта, изведете тенкове на улице, да станете уз народ и одбраните Устав и будућност Србије! Издајничка Влада се мора срушити, овако или онако, а овај позив је последње и једино могуће мирно решење агоније Србије у коју су је гурнули издајници народа и државе. Свако друго решење, самном или без мене, изазваће проливање мора крви и непотребне жртве, што нити призивам, нити желим, јер народ нико до сада није победио! 

Полицијо, жандармеријо Србије!

Пред вашим очима се врши окупација и издаја народа и државе! Уместо да станете уз народ, дозволили сте да од вас направе слуге окупатора и телесну гарду издајника. Уз вашу помоћ отели су нам Косово, сутра је на реду Војводина која је већ продата, само се чека долазак купца. Хоћете ли опет пендреком против свога народа као на Мердару и Јарињу!? Да ли је терет издаје разлог што дижете руку на себе!? Да ли знате да је за 12 година 140 полицајаца извршило самоубиство и да нико за то не хаје као да се ради мравима!? Толико вреди ваш живот. На вас насрће родбина умоболника на власти, а онда вас изводе на суд, јер сте поступили по закону!  Да срамота буде већа, вас сузавцем запрашују фуфице које не можете нити привести, јер деле постељу са политикантима на власти због чега су добиле дипломатски имунитет! Од вас јавно праве Гестапо, инструктори су већ дошли, замениће вас комуналном полицијом на коју већ преносе ваша овлашћења, а сутра када се народ дигне против издаје и окупације Србије, опет ће вас да гурну против сопственог народа и своје деце или мигранте обучене у ваше униформе.     
          Жандармеријо, немојте никад да заборавите нашу историју; ђаке у Крагујевцу су стрељали немачки фашисти, али су их на стрељање спровели Недићеви жандари! Хоће ли бити разлике између Недићеве и Вучићеве жандармерије!?  Зато вас у име народа Србије позивам, ухапсите Владу и Генералштаб Војске Србије, те издајнике који јавно говоре да ће следити само наређења Владе, а не врховног команданта! Те издајнике који плату добијају од тог истог народа кога издају и препуштају окупацији, промени вере и језика! Последњи је тренутак да се без иједне жртве заустави издаја и окупација, више се издаја не може трпети! Пропусти ли се прилика 2. октобра, Србија ће нестати са географске карте света, а деца ће нам учити арапски и ићи у џамије! Ако не желите да се сврстате иза мене, ослободите Легију да вас предводи док се не ослободимо издајника и окупатора!

Учитељи, професори, просветни радници Србије!

Штрајковали сте месецима за тричаво повећање плате, а о јавном геноциду који се спроводи над вама и становништвом Србије и монструозном налогу да децу учите да љубе истополне вршњаке ћутите као да се то неком другом дешава, а не нама. Имате ли ви своју децу, чему их учите!? Зар не видите шта им раде у школи, шта им приказују преко ТВ екрана, у шта их то претварају!? Зар сте заборавили да су ваше колеге из Крагујевца одбиле понуду фашиста да напусте своју децу којима су држали предавања у школи и тако избегну стрељање у Шумарицама!? Остајањем са својом децом испред стрељачког строја фашиста они су се уписали у бесмртнике, а у шта се ви данас уписујете или у шта се претварате када без речи протеста препуштате своју школску децу геноциду, промени свести, језика, вере, окупацији...!? Зауставите ову агонију, ви то можете! У име све те деце и њихових родитеља, у име њихове будућности и будућности Србије, поведите 2. октобра генерални штрајк, нити један минут часа под даљом издајом народа и државе, вас не могу заменити комуналном полицијом, деца ће вам заувек бити захвална. Ви можете на тај начин извести родитеље са нама на улицу! Издаја се мора зауставити, Србија се мора спасити да вас не би сутра заменили арапима да нам децу уче арапски!  

Здравствени радници, лекари, медицинске сестре!

Изађите 2. октобра пред Народну скупштину да се придружите свом народу у ненасилној борби за слободу, само сви заједно можемо срушити издајничку Владу и спасити Србију од окупације и уништења! Ви најбоље знате до које мере нам је издајничка Влада спустила цену живота, јер то свакодневно гледате! Мерама Владе народ је подељен на оне који могу да преживе и оне који имају да плате лекове и интервенције! Ви најбоље знате како и коме се продају органи умрлих суграђана! Једини прави разлог изласка на улице и ступање у генерални штрајк  јесте спасавање живота народа. Сада је то време, нажалост, дошло. Србија се мора одбранити или ће нестати! Станите уз свој народ који вас је ишколовао одричући се сопственог стандарда или се спремајте за печалбу да се више никад не вратите у своју земљу, друге могућности више не постоје.

Пољопривредници, сељаци!

Цео животе сте радили за друге, ви сте 50 година одржавали стандард целог народа, али овакве крвопије и пљачкаше нисте могли нити замислити! Колико пута сте излазили на друмове и блокирали саобраћај због ниподаштавајућег односа власти према вашем зноју и плодовима вашег рада!? Сада је прекипело! Вашем стрпљењу да ће бити боље мора 2. октобра да буде крај,  јер је већ написан предлог закона о продаји земље странцима! Постаћете слуге на сопственој земљи, земљи коју су вам и чукундедови обрађивали! Уместо природних култура и плодореда, на вашој земљи ће бити гајене само генетички модификоване културе (ГМО), сваке године исте, а по налогу највеће терористичке компаније за биоинжењеринг. Када нам свету српску земљу претворе у пустињу, неће бити више нити нас, нити наше деце. У Индији је због те злочиначке компаније и такве праксе  280.000   фармера извршило самоубиство (није грешка у броју)! Треба ли то да се деси и у Србији да би схватили да смо се могли изборити против таквог развоја догађаја спречавањем даље издаје!? Зато 2. октобра изађите опет сви на друмове, упалите тракторе, прикачите прикључне машине, прогласите генерални штрајк и блокирајте Београд  да ни мува не може нити ући, нити изаћи. Само тако се можемо одбранити од даље окупације и суноврата Србије! Ко не изађе на протест, србином се више неће моћи звати!

Пензионери!

Доста је било распродаје ваших гласова издајничким странкама за литар уља и 100 грама кафе! Доста је било давања подршке издајницима из сопствених редова! Доста је било празних прича! Док су ваши функционери на ваш рачун пунили џепове и запошљавали своју децу и унуке, ви сте умирали од глади и болештина за које нисте имали нити основне лекове! Када би без крађе гласова гласали само за своју (нову) странку, могли би освојити апсолутну власт, такву моћ и бројност само ви имате! Уместо тога вам нуде уље и шећер, чиме подржавате те издајнике на власти због чега вам прети стварна опасност да умрете пре него потрошите добијени поклон за ваш глас! Пробудите се за Бога милога! Имате децу и унуке, због њих немојте продавати свој глас на изборима, за њих се вреди више борити него за сопствени живот! Зато 2. октобра у 12. 00 часова сви изађите пред Народну скупштину на ненасилан протест ради рушења Владе због издаје и окупације Србије! Само заједно можемо да се изборимо за продужетак сопствених живота и будућност наше деце и унука!

Студенти!

Другог октобра са почетком у 12.00 часова пред Народном скупштином ће се одлучивати о вашој судбини и будућности! Биће одлучено да ли ћете се школовати за академска звања и послове у Србији, или за пераче судова по кафићима широм света. У белом свету не тече мед и млеко. На прсте се могу избројати успешни, а кад се једном отиснете, шансе за ваш повратак скоро да и неће бити, а за вашу децу нити теоретски.  Ви сте наша деца, живимо у једној земљи, имамо исте проблеме; боримо се за голи живот са једином разликом што ћете ви дуже живети од својих родитеља и сународника, јер сте млађи. Зато вас позивам да се придружите својим родитељима и сународницима у петак, 2. октобра пред Народну скупштину са почетком у 12.00 часова  на ненасилан протест да се заједно изборимо за опстанак и будућност Србије. Позовите своје колеге, пријатеље и познанике! Ко пропусти прилику да дође и подржи протест, неће имати морално право да се жали на услове студирања или услове живота.

Незапослени, гладни, болесни грађани Србије!

Јавно вас позивам да 2. октобра дођете пред Народну скупштину на општенародни бунт ради ненасилног рушења Владе због издаје и окупације Србије са почетком у 12.00 часова. Крените пешке, на коленима, пузећи, неће вас дочекати бесплатан оброк, нити бесплатан превоз за повратак, али ће вас дочекати ваши суграђани и сународници који ће захтевати од војске и полиције да ухапсе Владу, Генералштаб и председника Србије због издаје и окупације Србије. Немојте никако да заборавите, наведени издајници су вам распродали фабрике, предузећа, задруге, а вас избацили на улицу да умрете од глади и болештина. Све што је вредело у Србији је уништено или распродато, ваше уштеђевине изнете кроз стране банке или узете као залог банкама у којима нас издајничка власт задужује свакодневним кредитима све док нас не задуже да нам спаса нема. Тада нити гаће да продамо, те кредите никад нећемо моћи вратити и постаћемо робље погодно само за носиоце резервних органа за белосветске моћнике и мафијаше. Крените, што пре кренете за Београд, веће су шансе да стигнете на општенароднибунт и заједно срушимо издајничку власт!

Децо! Омладино!

Ви који будете упознати са овим позивом на општенародни бунт ради рушења Владе и хапшења издајника због издаје народа и окупације Србије, тражите од ваших родитеља и старатеља да вас на протест поведу са собом, на то имате пуно право, јер се о вашој будућности ради. Протест неће имати насилан карактер, јер ће народ испуњење циљева бунта захтевати од војске и полиције који су на то по Уставу и закону обавезни да учине. Издаја се мора зауставити свим законом дозвољеним и расположивим средствима! Србија нема одговор на  ненасилан отпор својих грађана, нити једна власт никад није могла победити свој народ! Зато натерајте своје родитеље и старатеље да дођу пред Народну скупштину и изборе се за вас и вашу будућност!  

 

                                                                                                    ПРЕДСЕДНИК
                                                                                          НИКОЛА АЛЕКСИЋ, С. Р.

ПРОГЛАС ПРОТЕСТ 2.10.2015
ПРОГЛАС ПРОТЕСТ 2.10.2015