САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ОДРЖАВАЊА ПАРАДЕ СРАМА У БЕОГРАДУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ОДРЖАВАЊА ПАРАДЕ СРАМА У БЕОГРАДУ

 

 

      После три године спречавања одржавања параде срама у Београду од стране Николе Алексића, председника Патриотског блока и директора Еколошког покрета Новог Сада, издајнички режим Србије је подлегао бриселском ултиматуму и наредио њено одржавање по било којој цени.

     Никола Алексић је три године заредом залагао сопствену слободу за одбрану части Србије, јер је у исто време када је била заказивана парада срама, заказивао лични протест пред тзв. Народном скупштином, али због због геноцида који се свакодневно спроводи над грађанима Србије запрашивањем отровима из авиона највеће терористичке организације на свету. Наведена пријава личног протеста, а још више разлог пријављеног протеста резултирало је забраном свих јавних скупова, па и параде срама. Та забрана се није могла односити на уредно пријављени лични протест Николе Алексића из наведеног разлога, јер му то право гарантује Европска конвенција о заштити људских права и основних слобода у чему се огледа противправност његовог лишавања слободе пред тзв. Народном скупштином. 

     Ове године због физичке повреде и заузетости око организације 18. Међународне научне Еко-конференције, Никола Алексић се није могао укључити у активности одбране части Србије, односно спречавања одржавања параде срама.

     Можда је тако и боље, јер је његово одсуство показало да у Србији не постоји друштвена опозиција достојна поверења грађана Србије. Оно што себе тако назива добило је налог издајничког режима да буде кооперативна да би се испунио бриселски налог и понизила Србија организацијом параде срама на којој су дефиловале, по нашем мишљењу, болесне особе.

      Слика из Београда која је обишла свет, на којој се види дефиле, по нашем мишљењу, болесних особа на празним улицама, то потврђује на најбољи могући начин.

     Зато слободно можемо да кажемо, Београд је победио Брисел! Београђани су јуче били прави победници, а празне улице најбољи одговор тим, по нашем мишљењу, болесним особама и бриселском ултиматуму да болест и изопаченост у Србији постане равноправни део друштвене сцене и свакодневице.

     Учесници параде срама и њихови ментори су заправо јуче били највеће жртве бриселског ултиматума. Слика из Београда то најбоље показује. Ваљда ће то помоћи тим, по нашем мишљењу, болесним људима, да коначно схвате да су само оруђе у рукама Запада у покушају уништења највећих вредности српског народа; породице, православља, културе, традиције и других вредности.

     Јуче је Београд целом свету рекао да српски народ никад неће прихватити, по нашем мишљењу, болест и изопаченост као сопствену врлину. Тим врлинама нека се дичи болесна и дегенерисана Европа, а у Србији још увек важи древна пословица; чега се паметан стиди, луд се поноси.

     Жртвована полиција је јуче добила још један доказ да је режим сматра само као потрошну робу у сукобу са сопственим народом. Јуче су добили налог да обезбеђују, по нашем мишљењу, болест и изопаченост, а сутра ће добити налог да буду против сопственог народа. Зато није на одмет да се подсете речи Николе Алексића који их  је залажући сопствену слободу пред тзв. Народном скупштином три године позивао да бране Устав Србије, да стану уз свој народ, да ухапсе председника Србије, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе.             

     Одлуку на чију ће страну стати полиција, мораће се врло брзо донети, да их сопствена деца сутра не би питала на чијој су страни били када се одлучивала будућност Србије.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПАТРИОТСКОГ БЛОКА