ОДГОВОР НИШКОМ ЖАНДАРМЕРИЈСКОМ ОДРЕДУ НА ИЗВИЊЕЊУ СВОЈИМ КОЛЕГАМА ЗАТО ШТО СУ СЛУЖИЛИ СРБИЈИ

ОДГОВОР НИШКОМ ЖАНДАРМЕРИЈСКОМ ОДРЕДУ НА ИЗВИЊЕЊУ СВОЈИМ КОЛЕГАМА ЗАТО ШТО СУ СЛУЖИЛИ СРБИЈИ
     Не, господо, нисте служили Србији, то вам одлучно негирам! Служили сте издајницима народа и државе, служили сте окупатору који је издао налог да се Србија понизи одржавањем параде срама! Својом послушношћу сте издали сопствени народ и државу, издали сте своје колеге који су штрајком спасили част полицији и жандармерији, издали сте своју децу и породице! Да ли су вам дневнице и суви оброк биле довољна надокнада за вашу издају!?
     Ова издаја није прво злодело које сте починили против сопственог народа. Зар мислите да смо заборавили ваш допринос одвајању Косова и Метохије, постављању граничних прелаза на територији Србије, разбијању гласачких кутија на Косову и Метохији за време референдума српског народа? Ваш допринос издаји Србије остао је заувек записан, неће се никад моћи избрисати.
     Ви нисте крволочна чудовишта, ви сте нешто горе од тога, ви сте издајници сопственог народа и деца треба да вас се стиде, јер сте и њима заувек на челу оставили жиг издаје, док вам се преци у гробовима преврћу. То вам кажем ја, Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада и председник Париотског блока, човек који је три године заредом спречавао одржавање параде срама и разбијање ваших глава залагањем сопствене слободе најављеним доласком пред ,,Народну,, скупштину у исто време када је била планирана парада срама. Позивао сам вас преко мегафона да браните Устав, да зауставите издају Србије и станете уз народ, да ухапсите председника Србије, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе. Два пута су мене хапсили да би потом полиција стала на моју страну и моја питања јавно упутила председнику Србије и министру војном; ко нас то трује из ваздуха као да смо инсекти, а не људи и ко је то дозволио? Зар мислите да су ваша деца изузета од свакодневног геноцида који се спроводи нам нама!?   
     У исто време док ви издајете сопствени народ и државу, Србија се распарчава, отимају јој се територије уз ваше активно учешће, потписује се безусловна капитулација и окупирају све државне институције, у Србији се васкрсава Ханџар дивизија као авет прошлости док ви то немо гледате и одобравате, увози нам се отров уместо хране, запрашују с неба отровима, растачу све вредности српског народа; породица, црква, писмо, култура, просвета, школе... То и још много више од тога сам спреман да вам кажем и у лице да не лежим кући изломљен после ког зна којег покушаја ликвидације, због чега ове године нисам могао да се активно укључим у одбрану части Србије, али вам понављам: СРАМ ВАС БИЛО ДОВЕКА, НЕКА ВАС СЕ СОПСТВЕНИ НАРОД И СОПСТВЕНА ДЕЦА БУДУ СТИДЕЛА ДОВЕКА НА ПОМЕН ВАШИХ ИМЕНА И ВАШЕГ ДОПРИНОСА ПОНИЖАВАЊУ И УНИШТЕЊУ БУДУЋНОСТИ СРБИЈЕ! Никола Алексић, лично.