САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ОТИМАЧИНЕ СРПСКЕ ДЕЦЕ У КАНАДИ

Отимање деце је у Канади масовна и нимало случајна појава. За ту радњу формирана је Агенција за заштиту деце у којој су запослене особе лишене било каквог материнског и људског осећања. По начину рада Агенције за заштиту деце њима изгледа није циљ да заштите децу, него да их одвоје од родитеља у најкритичнијем периоду њиховог психофизичког развоја да би од њих направили јањичаре новог светског поретка. То и не крију, отворено унесрећеним родитељима кажу да то раде деци да би од најранијег узраста научила како ,,систем“ функционише.
Српском народу није потребно објашњавати како функционише такав систем, био им је наметнут пуних петсто година и називали су га данак у крви.
Отимачина малог Андреја у Отави из разлога што је био сведок насиља невенчаног мужа Марије Барет, наших држављана српског порекла (и имена), био је оправдан речима да га мајка није заштитила од сцене насиља поочима над мајком. Насилника је суд ослободио одговорности због премлаћивања мајке, мајци и баки је полиција променила идентитет (српска имена) ,,у циљу заштите од насилника“, а малог Андреју православне вере предала католичкој породици на преваспитавање и надзор.
Непотребно је рећи да су у време бомбардовања СРЈ 1999. године од стране највеће терористичке организације на свету, мајка и ћерка свакодневно биле на протестима пред Владом Канаде са српском дијаспором тражећи прекид бомбардовања и вршења злочина над невиним цивилима.
Још је симптоматичније да је Ирена Барет, бака малог Андреја, помоћница директора Еколошког покрета Новог Сада који управо спроводи најширу акцију против прикривеног геноцида над становништвом Србије запрашивањем отровима са неба из необележених авиона злочиначке организације и илегалног увоза и узгоја генетски модификованих организама.
Еколошки покрет зато позива целокупну јавност Србије на општу мобилизацију; позивамо чланове, симпатизере и поштоваоце Еколошког покрета и све грађане до којих дође горње Саопштење, да пишу и зову амбасадора Канаде у Београду, г. John Morrisonа и да захтевају слободу за малог Андреју, слободу и срећу за мајку и баку. Телефон амбасаде Канаде је (011) 306-3000, факс (011) 306-3042, електронска адреса је: bgrad@international.gc.ca, поштанска адреса је: Амбасада Канаде, Београд 111711, Кнеза Милоша 75.
Пишите, зовите, шаљите захтеве, уколико то не урадимо због Андреја данас, сутра када дођу по наше дете нећемо имати кога да зовемо у помоћ, а уколико до почетка августа не ослободе малог Андреју, ето нас у Београду, да запитамо за здравље амбасадора Канаде.
Грађани Србије, пробудите се, до сада су нас без протеста окупирали, пљачкали, тровали из ваздуха, продавали отрове уместо хране, а сада су нам почели и децу отимати, данас у Канади, сутра у Србији.
Да ли можете мирно гледати трагедију својих држављана?
Слобода за малог Андреју!

Директор
Никола Алексић, с.р.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ОТИМАЧИНЕ СРПСКЕ ДЕЦЕ У КАНАДИ