Саопштење поводом 6.октобра

 

Позивају се грађани Београда и Србије да у Суботу, 6 октобра ове године, уместо да изађу на параду срама да протествују против несрећника које је Бог довољно казнио, дођу сви пред Народну скупштину на лични протест Николе Алексића, директора еколошког покрета Новог Сада и Патриотског блока да подрже борбу за живот и опстанак становништва Србије због угрожавања живота и здравља.

На Србију се даноноћно врши агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом.

Србија је у рату.

Против Србије се спроводи геноцид ХААРП електромагнетним таласима удруженим са хемијским запрашивањем отровима са неба.    
         Незапамћеном шестомесечном сушом, као директном последицом ХААРП деловања у пољопривреди је изазвана штета већа од 4 милијарде долара, Србији прети глад.

У Србији се спрема усвајање закона о легализацији генетички модификованих организама (ГМО) које изазивају 65 најтежих болести у људском роду и стерилност код корисника ГМО хране, због чега у Србији већ сада 350.000 брачних парова има проблема са зачећем.

У Србији се свакодневно илегално увозе отрови и ђубре уместо хране, због чега нам деца пре 5. године живота улазе у пубертет, а у 18-ој години добијају рак дојке и простате. Ако наведени разлози нису довољни за општенародни протест, онда не би требало да живимо. Зато патриотски блок позива све грађане Београда и Србије да се у суботу, 6. октобра у 12 сати окупимо пред Народном скупштином да подржимо лични протест Николе Алексића, легенде борбе за живот и здравље становништва Србије. Моле се грађани да дођу породично са децом и пријатељима, да нико не понесе у рукама ништа, ни мотку, нити камен, јер се грађани позивају да траже од Војске Србије, жандармерије и полиције да бране Устав Републике Србије, да стану уз народ и похапсе издајнике у Председништву, Влади и Генералштабу због издаје народа и државе.

Сматрамо да су то, по живот, важнији разлози исказивања протеста од протеста због организације параде срама. Сви остали протести су најављени ради трошења енергије народа и обесмишљавање изласка народа на улице.

Изражавамо уверење да овог пута Никола Алексић неће сам заложити свој живот и слободу за живот и опстанак становништва Србије као 2. октобра прошле године када је потпуно сам испред Народне скупштине позивао војску и полицију да ухапсе председника државе, Владу Србије и Генералштаб због издаје народа и Србије.

Само смрт или хапшење ће спречити Николу Алексића да одржи лични протест због угрожавања живота и опстанка становништва Србије.

Никола Алексић држи своју реч.

Саопштење поводом 6.октобра
Саопштење поводом 6.октобра

Никола Алексић је био приведен на протесту "једног човека" и пуштен након краћег задржавања

 http://www.youtube.com/watch?v=syCh5KqdBO0