Пријатељима

Обавештавамо пријатеље да су нам уз њихову помоћ поново укључени телефони и интернет мрежа тако да можемо наставити даље заједничку борбу за опстанак.

Најискреније се у име Еколошког покрета захваљујем свим групама и организацијама које су пренеле апел Еколошког покрета, а посебно добротворима: Александру Вујанову, Зорану Грозданићу, Бранки Јевтић, Далибору Кривокапићу, Дејану Лукићу, Александру Маринковићу, Дејану Надовези, Михајлу Ристићу, Борису Зечевићу, Јасмини Илић, Јадранки из Републике Српске и анонимном добротвору, који је уместо свога имена уписао моје име да би избегао захвалност, који су нам несебично помогли својим донацијама. Лично дугујем велику захвалност  Вероники Томић из Крагујевца на лепим и топлим речима подршке којима је обавестила јавност о блокади рада Еколошког покрета.

Свим добротворима сам дужан да кажем да Покрет није на буџету нити добија било каква средства по неком аутоматизму, а да ја нисам ни плаћен нити задужен да се борим за услове живота грађана Србије и да то радим искључиво по опредељењу и волонтерски безмало 23 године.  

 


PreviewAttachmentSize
1.JPG
1.JPG213.23 KB
2.JPG
2.JPG182.81 KB
3.JPG
3.JPG180.07 KB
4.JPG
4.JPG251.12 KB
5.JPG
5.JPG221.41 KB