ПОЗИВ НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ ЗБОГ ПРОДАЈЕ СРБИЈЕ

СРБИЈА ЈЕ ПРОДАТА ЈУЧЕ, 10. ДЕЦЕМБРА  2018. НА СВЕТСКОЈ ПИЈАЦИ У МАРАКЕШУ, ГЛАВНОМ ГРАДУ МАРОКА, ПРИХВАТАЊЕМ МИГРАНТСКОГ СПОРАЗУМА КОЈИМ ЋЕ ПРИХВАТИТИ ПРЕКО МИЛИОН МИГРАНАТА.
ПОРЕД ВЕЋ ПОТПИСАНОГ СПОРАЗУМА О ТЗВ. РЕАДМИСИЈИ КОЈИМ СЕ СРБИЈА ОБАВЕЗАЛА ДА ПРИМО ОКО 600.000 РОМА ИЗ ЦЕЛЕ ЕВРОПЕ, БЕЗ ОБЗИРА ИЗ КОЈЕ ЗЕМЉЕ ПОТИЧУ,  ОВАЈ ЧИН ИЗДАЈНИЧКЕ ВЛАДЕ ПРЕДСТАВЉА СМРТНУ ПРЕСУДУ СРБСКОМ НАРОДУ И ДРЖАВИ СРБИЈИ.
ВИШЕ НЕМА НИКАКВЕ СУМЊЕ ДА ЈЕ НАША ВЛАДА ИЗДАЈНИЧКА И ДА РАДИ ПО НАЛОГУ ОКУПАТОРА КОЈИ ЈЕ ЗАЦРТАО БРИСАЊЕ СРБИЈЕ СА ГЕОГРАФСКЕ КАРТЕ СВЕТА И НЕСТАНАК СРБСКОГ НАРОДА. СВАКО ОЧЕКИВАЊЕ ДА ЋЕ НЕКО ДРУГИ СПАСИТИ СРБСКИ НАРОД ЈЕ ЧИСТА ИЛУЗИЈА. ЧАК ЈЕ И РУСКИ ПРЕДСЕДНИК ПОРУЧИО ДА ПРИХВАТА СВЕ ШТО И СРБСКИ НАРОД ПРИХВАТА, А НАС НИКО НЕ ПИТА ХОЋЕМО ЛИ ДА УСТУПИМО СВОЈА РАДНА МЕСТА МИГРАНТИМА, ХОЋЕМО ЛИ ДА ОНИ ОДЛУЧУЈУ О СУДБИНИ СРБСКОГ НАРОДА, ЈЕР СПОРАЗУМ ПРЕДВИЂА ПОРЕД РАДНИХ МЕСТА И ЛИЧНЕ КАРТЕ И ПРАВО ГЛАСА, А КРИВИЧНЕ МЕРЕ ЗА СВЕ КОЈИ БУДУ КРИТИКОВАЛИ ТАКАВ ОДНОС ИЛИ СЕ БУНИЛИ ПРОТИВ МИГРАНАТА.
СВАКИ ПОЗИВ ДА СЕ ЧЕКА, ДА СЕ ВИДИ ДА ЛИ ЋЕ ТЗВ. НАРОДНА СКУПШТИНА РАТИФИКОВАТИ МИГРАНТСКИ СПОРАЗУМ И РЕЗОЛУЦИЈУ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА О ТОМ СПОРАЗУМУ, ПРЕДСТАВЉА ПОЗИВ НА ПРИХВАТАЊЕ ИЗДАЈЕ СА СЛЕДСТВЕНИМ ПОСЛЕДИЦАМА. ДОБРО ЗНАМО ДА СМО ОКУПИРАНИ И ДА ЈЕ НАША ВЛАДА, ПОСТАВЉЕНА ОД СТРАНЕ ОКУПАТОРА, ПОСЛУШНИЧКА И ДА ЋЕ СПРОВЕСТИ СВАКИ НАЛОГ БЕЗ ОБЗИРА ШТО ЈЕ УСМЕРЕН КА РАЗБИЈАЊУ СРБИЈЕ И УНИШТЕЊУ СРБСКОГ НАРОДА. ЗАТО НЕМАМО ПРАВО ДА СЕ НАДАМО ДА ЋЕ ТИ ИЗДАЈНИЦИ САМИ ОТИЋИ. ДО ПОСЛЕДЊЕГ СРБИНА БИ ОСТАЛИ НА ВЛАСТИ, А ОНДА ПОДЕЛИЛИ ВЛАСТ СА МИГРАНТИМА.
ЗАТО, У ИМЕ ПАТРИОТСКОГ БЛОКА, НЕПОЛИТИЧКОГ ПОКРЕТА КОЈИ СЕ НЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ, НЕГО ЗА СПАС НАРОДА И ДРЖАВЕ, ПОЗИВАМО ВАС НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ У ПОНЕДЕЉАК, 17. ДЕЦЕМБРА ОВЕ ГОДИНЕ, ИСПРЕД ТЗВ. НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ СА ПОЧЕТКОМ У 11.00 ЧАСОВА ДА СВОЈОМ БРОЈНОШЋУ ПРИНУДИМО ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ ДА ОДБРАНЕ УСТАВ, СТАНУ УЗ НАРОД И ПОХАПСЕ ИЗДАЈНИКЕ.
НИКАКАВ ИЗГОВОР ЗА НЕДОЛАЗАК НЕ МОЖЕ БИТИ ОПРАВДАЊЕ, ЈЕР БРАНИМО СВОЈЕ ПРАВО НА ОПСТАНАК, ПРАВО НА БУДУЋНОСТ СВОЈЕ ДЕЦЕ, СВОЈЕ ПРАВО НА ЖИВОТ.
ЗБОГ ИЗДАЈЕ НАРОДА И ДРЖАВЕ И БЕЗНАЂА У КОЈЕ НАС ЈЕ ДОВЕЛА ИЗДАЈНИЧКА ВЛАСТ, ЧЕТВОРО ЉУДИ ДНЕВНО ИЗВРШИ САМОУБИСТВО,  А 5.400 ЉУДИ ГОДИШЊЕ УМИРЕ ОД ЗАПРАШИВАЊА ХЕМИЈСКИМ ОТРОВИМА ИЗ АВИОНА АГРЕСОРА.  ПРВИ СМО У СВЕТУ ПО БРОЈУ МАЛИГНИХ ОБОЉЕЊА ОД КОЈИХ УМИРЕМО КАО ОД КУГЕ У СРЕДЊЕМ ВЕКУ, А ПРЕКО 600.000 МЛАДИХ ЉУДИ ЈЕ У ПРОТЕКЛИХ ПЕТ ГОДИНА НАПУСТИЛО СРБИЈУ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА!
У ИСТО ВРЕМЕ РЕЖИМ ПРЕКО СВОЈИХ ЉУДИ У СУБОТУ ПОНОВО ПОЗИВА НАРОД У ШЕТЊЕ УЛИЦАМА БЕОГРАДА ДА БИ МУ ИСТРОШИО ЕНЕРГИЈУ ПОТРЕБНУ ЗА ПРОМЕНЕ. ДОК ТРАЈУ ШЕТЊЕ  УМОБОЛНИК НА ЧЕЛУ ДРЖАВЕ СЕ ХВАЛИ ДА ГА НИТИ 5 МИЛИОНА ЉУДИ ДА ИЗАЂЕ НА УЛИЦЕ НЕЋЕ  СКРЕНУТИ СА ПУТА ИЗДАЈЕ НАЗИВАЈУЋИ, ПРЕД КАМЕРАМА, СОПСТВЕНИ НАРОД ОЛОШЕМ И БАРАБАМА!
ПОЗИВАМО СИНДИКАТЕ ПРОСВЕТНИХ И ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА ДА ПРОГЛАСЕ ГЕНЕРАЛНИ ШТРАЈК И ПРИДРУЖЕ СЕ У ПОНЕДЕЉАК СВОМ НАРОДУ ПРЕД СКУПШТИНОМ, ЈЕР ЋЕ ОНИ БИТИ ПРВЕ ЖРТВЕ ПРИЛИВА МИГРАНАТА. ПОЗИВАМО СВЕ ПЕНЗИОНЕРЕ ДА НАМ СЕ У ПОНЕДЕЉАК ПРИДРУЖЕ, ЈЕР ЋЕ ИМ ВОЉЕНИ ВОЂА СУТРА УЗЕТИ ПОЛА ПЕНЗИЈЕ ДА БИ ИЗДРЖАВАО МИЛИОН МИГРАНАТА, ЈЕР ИХ НИКО ДРУГИ НЕЋЕ ФИНАНСИРАТИ. ПОЗИВАМО РОДИТЕЉЕ ЧИЈУ ДЕЦУ УБИЈАЈУ ОТРОВНИМ ВАКЦИНАМА ДА НАМ СЕ ПРИДРУЖЕ, ПОЗИВАМО ИХ ДА СВОЈУ ДЕЦУ СРЕДЊОШКОЛЦЕ И СТУДЕНТЕ ЗАМОЛЕ ДА ОБАВЕСТЕ СВОЈЕ ДРУГОВЕ О ОПШТЕНАРОДНОМ БУНТУ, ЈЕР ДЕЦА МОГУ ПРОМЕНИТИ СВЕТ!
ПОЗИВАМО НАСТАВНО ОСОБЉЕ ДА У ПОНЕДЕЉАК ПРЕКИНУ НАСТАВУ И ПОШАЉУ ДЕЦУ ПРЕД СКУПШТИНУ НА ЈАВНИ ЧАС ПАТРИОТИЗМА. АКО СУ ЊИХОВЕ КОЛЕГЕ ТОКОМ РАТА СТАЛЕ УЗ СВОЈЕ ЂАКЕ ИСПРЕД СТРЕЉАЧКОГ ВОДА ОКУПАТОРА, ДАНАС ОНИ МОРАЈУ СТАТИ УЗ СВОЈЕ ЂАКЕ У ОДБРАНИ ЊИХОВЕ БУДУЋНОСТИ!
ПОЗИВАМО ЧЛАНОВЕ СВИХ ПОЛИТИЧКИХ СТРАНАКА И ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈИ СУ ПРОТИВ ОВИХ ИЗДАЈНИКА НА ВЛАСТИ ДА БЕЗ СВОЈИХ СТРАНАЧКИХ ОБЕЛЕЖЈА ДОЂУ У ПОНЕДЕЉАК НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ ПРЕД СКУПШТИНУ. САДА СМО СВИ ПОДЈЕДНАКО УГРОЖЕНИ  ЗБОГ ЧЕГА НЕМА ПОДЕЛА МЕЂУ НАМА, САДА СВИ ЗАЈЕДНО И УЈЕДИЊЕНИ ПРЕДСТАВЉАМО НАРОД ПРОТИВ ВЛАСТИ ЗБОГ ИЗДАЈЕ НАРОДА И ДРЖАВЕ.
ПОЗИВАМО ПРИПАДНИКЕ ПОЛИЦИЈЕ И ЖАНДАРМЕРИЈЕ ДА У ПОНЕДЕЉАК СТАНУ УЗ СВОЈ НАРОД, ЈЕР ЈЕСУ ДЕО НАРОДА И ОНИ САМИ МОГУ СПАСИТИ НАРОД И ДРЖАВУ АКО НАЂУ НЕКОГ ДА ИХ ПОВЕДЕ.  СУТРА АКО ДОЗВОЛЕ ПРИЛИВ МИЛИОН МИГРАНАТА НЕЋЕ СМЕТИ НИТИ ДА ХАПСЕ МИГРАНТЕ, МА КАКАВ ЗЛОЧИН ПОЧИНИЛИ. ТРЕБА ЛИ СВОЈОМ ДЕЦОМ ДА ПЛАЋАМО ОВУ СУЛУДУ ПОЛИТИКУ ИЗДАЈНИКА НА ВЛАСТИ И ПОРЕМЕЋЕНОГ ПРЕДСЕДНИКА?
ЗАТО ИЗАБЕРИТЕ, СУБОТЊА ШЕТЊА ИЛИ ПОНЕДЕЉАК НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ ЗБОГ ИЗДАЈЕ НАРОДА И ДРЖАВЕ, РАДИ ОДБРАНЕ ПРАВА НА БУДУЋНОСТ И ПРАВА НА ЖИВОТ.
КАКВУ ОДЛУКУ ДОНЕСЕМО, ПО ТОМЕ ЋЕ НАС СОПСТВЕНА ДЕЦА ПАМТИТИ.
КАДА МИГРАНТИ ДОЂУ, БИЋЕ КАСНО ЗА БИЛО КАКВУ АКЦИЈУ ИЛИ ПРОТЕСТЕ.
АКО СЕ НЕ ОДАЗОВЕМО ОВОМ ПОЗИВУ, НЕК НАМ БОГ ОПРОСТИ, ЈЕР НАМ НАША ДЕЦА СИГУРНО НЕЋЕ ОПРОСТИТИ КУКАВИЧЛУК И НЕБРИГУ ЗА ЊИХОВУ БУДУЋНОСТ.
 
                                                                        ПРЕДСЕДНИК
                                                                   НИКОЛА АЛЕКСИЋ, С.Р.