ПОДРШКА ФРАНЦУСКОМ НАРОДУ У БОРБИ ПРОТИВ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА

Патриотски блок, неполитички Покрет народа Србије, пружа пуну подршку француском народу у борби против Новог светског поретка, као првом народу који је устао против глобализма који је запретио опстанку човечанства.
Упркос извештавању српских медија да су у Француској протести због поскупљења бензина, истина је избила на видело; француски народ је устао против глобализма и први понео бакљу слободе од мрачних сила Новог светског поретка. Овај устанак француског народа против глобализма је раван рушењу Бастиље и почетку револуције народа у Европи због чега има поштовање целог слободољубивог света.
Доказ да су протести широм Француске усмерени против Новог светског поретка су испостављени захтеви Влади и председнику Француске у 25 тачака који недвосмислено показују ко је непријатељ, не само Француске и француског народа, него и целог света. Цена бензина је била само последња кап која је прелила чашу народног гнева и извела народ на улице, као што би и последња издаја народа и државе од стране Владе Србије прихватањем милион миграната требала да изведе народ на улице.
Прва прилика Србском народу за излазак на улицу је позив Патриотског блока на општенародни бунт за понедељак, 17. децембар о.г. испред тзв. Народне скупштине која је давно престала да то буде, са почетком у 11.00 часова.
У односу на разлике политичких прилика у Француској и Србији, Патриотски блок не позива народ у обрачун са издајничким режимом и проливање крви и не поставља захтеве свом режиму, јер нема коме да их преда, него испоставља легитиман захтев војсци и полицији да изврше своје уставне и законске дужности, да стану уз свој народ, зауставе издају и похапсе издајнике.                Циљеви Патриотског блока који се јавно износе од 2011. године недвосмислено доказују да су били претеча француске побуне против Новог светског поретка:
 
1. Ненасилно освајање Народне скупштине
2. Рушење Владе Србије
3. Увођење ванредног стања
4. Образовање Владе националног спаса
5. Образовање Преког народног суда
6. Хапшење свих политичара, генерала и тајкуна од 1990 до данас
7. Расписивање референдума о будућности Србије.
 
Приложени захтеви француског народа упућених Влади и свом председнику су само разрада циљева Патриотског блока који су били мање више изношени у јавност, али нису у потпуности изнети због крађе идеја од стране лажних патриота који траже могућност наставка исте политике издаје наметањем народном протесту. Најбољи пример за изнету оцену јесте суботњи перформанс у виду шетње народа без циљева и смислених захтева, вођен само жељом да се једна издајничка гарнитура замени другом.
У томе им свесрдно помаже окупатор који тражи прилику и личност којом би потрошеног издајника заменио другим послушником, јер је лудило актуелног председника Србије попримило забрињавајуће размере. До сада у свету није забележен случај да неки председник пред ТВ камерама свој народ назива олошем и барабама!
Стављањем војске и полиције у службу народа, омогућило би се да та и таква Скупштина изгласа следеће тачке дневног реда ванредне седнице по принудном довођењу тзв. народних посланика:
 
1. ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О УВОЂЕЊУ ВАНРЕДНОГ              СТАЊА
2. ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О УКИДАЊУ ИМУНИТЕТА              СВИМ ЛИЦИМА КОЈЕ СУ ГА УЖИВАЛИ
3. ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О РАСПУШТАЊУ ВЛАДЕ              РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
4. ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ОБРАЗОВАЊУ ВЛАДЕ              НАЦИОНАЛНОГ СПАСА
5. ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ОБРАЗОВАЊУ СПЕЦИЈАЛНОГ              СУДА ЗА ДЕЛА ПРОТИВ УСТАВА И ИНТЕРЕСА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
6. ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ПОНИШТАВАЊУ СВИХ              МЕЂУНАРОДНИХ СПОРАЗУМА И ЗАКОНСКИХ ДОКУМЕНАТА КОЈИ СУ ПРОТИВ                   УСТАВА И ИНТЕРЕСА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
7. ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ПРЕНОСУ ОВЛАШЋЕЊА              НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ НА ВЛАДУ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА И РАСПУШТАЊУ                  НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ
 
После ванредне седнице тзв. Народне скупштине, Влада националног јединства би приступила исправљању свих последица рада уличне банде која је терористичким путем освојила власт 5. октобра 2000. и практично опљачкала и уништила све институције Србског народа.
У поређењу са захтевима француског народа упућених Влади и председнику Француске са давно прокламованим циљевима Патриотског блока, само злобници не би признали истоветност захтева са циљевима Патриотског блока изнетих још 2011.г.
 
Зато се позива Србски народ да изађе на општенародни бунт у понедељак пред Скупштину да својом бројношћу принуди војску и полицију да изврши своје уставне и законске дужности, да стану уз свој народ и омогуће извршење постављених циљева без иједне једине проливене капи крви или разбијеног излога .
 
КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО И ДЕЦА НАС СЕ СЕЋАЛА.
 
                                                                                     Председник
                                                                             Никола Алексић, с.р.
  
 
ЗАХТЕВИ ФРАНЦУСКОГ НАРОДА УПУЋЕНИХ ВЛАДИ И ПРЕДСЕДНИКУ
 
RUKOVODEĆIcentar „Žutihprsluka“ – zakojisejoš neznanikoga čininigdeje – objaviojespisakzahtevaVladiFrancuskeiEmanueluMakronu.
Jedanodnjihje: trenutnopovlačenjezemljeizNATOpaktaiistupanjeizsvihvojnihmisijaposvetu.
Kako prenosi list Le libre penseur, radi se o manifestu od 25 tačaka, podeljenih u četiri grupe.
         Ekonomija i rad
1. Sazvati svenarodnu skupštinu za reformu poreskog sistema i zakonima zabraniti da porezi premašuju 25 odsto onoga čime raspolaže građanin.
2. Povećati minimalnu zaradu, penzije i životni minimum za najmanje 40 odsto.
3. Otvoriti nova radna mesta u zdravstvu, obrazovanju, javnom transportu, pravosudnoj sferi i drugde – da bi državna infrastuktura funkcionisala kako treba.
4. Izgraditi pet miliona canova po dostupnoj ceni i na taj način smanjiti kirije i hipoteke; otvoriti nova radna mesta u građevinarstvu. Strogo kažnjavati vlasti gradova i oblasti čijom krivicom se pojave beskućnici na ulicama.
5. Anulirati unutrašnji dug.
         Politička sfera
1. Izmeniti Ustav radi omogućavanja pune vlasti naroda i omogućiti održavanje referenduma na inicijativu naroda.
2. Zabraniti lobiranja i šeme uticaja. Osuđenim licima zabraniti da doživotno budu na bilo kakvoj izbornoj funkciji; zabreaniti da se istovremeno bude na više izbornih funkcija istovremeno.
3. Istupiti iz Evropske unije i vratiti Francuskoj politički, finansijski i ekonomski suverenitet.
4. Onemogućiti izbegavanje plaćanja poreza i vratiti 80 milijardi evra koje državi duguje 40 najvećih kompanija. Zaustaviti privatizaciju i vratiti u državnu svojinu privatizovane aerodrome, železničke pruge, parkirališta itd.
6. Ukloniti sa puteva radare i kamere koje ne pomažu da se osujete saobraćajke i samo su zamaskirana forma poreza.
7. Iz nacionalnog sistema obrazovanja isključiti ideologiju i preispitati destruktivne i diskreditovane metode obuke.
8. U pravnoj sferi povećati budžet za četiri puta i zakonim utvrditi maksimalno vreme za obavljanje pravnih procedura; uprostiti sudski sistem, a pravosuđe učiniti – opštedostupnim i besplatnim.
9. Medije učiniti opštedostupnim i zabraniti propagandu. Obustaviti dotiranje i davanje medijima poreskih olakšica. Onemogućiti kumovsku povezanost medija i političara i razbiti medijske monopole.
10. Ustavom potpuno zabraniti mešanje države u sferu obrazovanja, zdravstva i u stvari porodice.
         Životna sredina i zdravlje
         1. Zakonski obavezati proizvođače tehnike da za nju obezbeđuju rezervne delove za najmanje deset godina.
2. Zabraniti proizvodnju i promet plastičnih posuda, kesa i pakovanja.
3. Sazvani svenarodni kongres za reformu zdravstva i ograničiti uticaj na njega farmaceutskih kompanija.
4. V Odustati u poljoprivredi od genetski modifikovanih proizvoda i pesticida koji mogu izazivati rak i patološke promene endokrilnog sistema; zabraniti i da se poljoprivredno zemljište koriste bez menjanja useva.
5. Novom industrijalizacijom se osloboditi uvoza koji šteti našoj ekologiji.
         Geopolitika
1. Istupiti iz sastava NATO i zabraniti korišćenje francuske armije u agresivnim ratovima.
2. Odreći se politike pljačkanja, vojnog ipolitičkog mešanja u stvari Afrike. Vratiti afričkim narodima ono što su nepošteno nagrabili njihovi diktatori. Vratiti otuda francuske trupe. Eliminisati kolonijalni sistem  koji afričke zemlje prisiljava da svoje zlatne rezerve drže u centralnoj banci Francuske dok same žive u bedi.
3. Razgovarati sa njima kao sa ravnima.
4. Zaustaviti priliv migranata za čiji prihvat i integraciju Francuska nema sredstva.
5. U spoljnoj politici poštovati međunarodno pravo i potpisane sporazume.