САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ НАСТАВКА ПРИПРЕМЕ ЛЕГАЛИЗАЦИЈЕ ГЕНЕТИЧКИ МОДИФИКОВАНИХ ОРГАНИЗАМА

Данашња конференција за новинаре која jе најављена у седишту Богате Србије, секције ДС која је увела ову минорну странку као и лажне зелене у Народну скупштину на својој листи, показује да припреме легализације генетички модификованих организама (ГМО) улазе у завршну фазу.

Било би смешно да није наша жалосна стварност, да једна матора дртина од 90 година служи злочиначким намерама легализације геноцида над садашњим и будућим генерацијама становника Србије. Има ли игде на свету такве идиотарије да сподоба, не би га нити човеком могли назвати,  од скоро сто година одлучује о будућности још нерођених генерација заговарањем и промовисањем ГМО? Има ли игде нечаснијих људи на свету који обмањивањем јавности о највећем геноциду који се спроводи над човечанством заговарају брисање сопственог народа са лица Земље, а Србије са географске карте света?

Може се у потпуности разумети издајничка Влада Србије која ухваћена у издаји и криминалу нема куд, него наставља да спроводи одлуке Запада који нас је као народ и државу већ пребрисао, зато што се припадници те нелегитимне банде надају да ће моћи уживати у плодовима своје издаје и пљачке народа и државе.

Али који је интерес маторе дртине од 90 година, која не зна да ли ће се сутра жива пробудити, да се залаже за геноцид над народом коме каже да припада и представља га у Народној скупштини?        

Тешко да би ико погодио прави интерес те монструозне дртине, осим ако није у питању болесна жеља да повуче за собом што већи број становника Србије у смрт из још болесније зависти на младости и животу других.

Тај полусвет ће ући у историју ове земље, не толико по свом монструозном заговарању геноцида над становништвом Србије, него као неизбрисива срамота народа Србије да му такав олош и људски талог одлучује о будућности и судбини.

Данашњом конференцијом за новинаре показује се да су приче о одустајању Монсанта од Европе биле чиста обмана у циљу успављивања грађана Србије пред легализацију ГМО, за шта се само чека погодан моменат са већ готовим предлогом закона о легализацији ГМО.

Ако смо ћутали када нам је издајничка Влада одвајала Косово, ако смо ћутке прешли преко проглашења становништва Србије за  резервне делове органа за белосветски шљам, искрено се надамо да нећемо ћутати сутра када ова нелегитимна банда на власти буде усвајала смртну пресуду за нашу децу и опело за Србију.

Или ћемо се одупрети геноциду, или ћемо нестати са лица Земље, рок за заустављање геноцида је већ испостављен Влади Србије.

Општенародни бунт због запрашивања отровима са неба и због легализације ГМО је предвиђен за 28. септембар пред Народном скупштином у 12.00 часова и трајаће до испуњења захтева грађана Србије.

Како радили, тако нам Бог помогао!

 

 

                                                                                              Директор

  Никола Алексић, с.р.