5 Јун ПОЗИВ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ НА ИЗЛАЗАК НА УЛИЦЕ

 
 
ГРАЂАНИ СРБИЈЕ!
Србија данас има само један проблем и он се зове ИЗДАЈА!
 Зато дођите у понедељак, 5. јуна испред Ненародне скупштине у минут до 12.00 сати на општенародни бунт да га заједно решимо, а потом за 24 сата и све остале проблеме! Немојте тражити оправдање или изговор за недолазак, јер је ово једини могући миран начин решења ове агоније Србије у коју су је гурнули издајници на власти.
Ова власт нема никакав правни легитимитет, ова власт представља уличну банду која је са улице терористичким путем освојила власт, опљачкала све новчане институције, распродала привредне ресурсе, а раднике избацила на улице и претворила их у просјаке! Ако дозволимо на јесен да почну и земљу да продају странцима, ми смо нестали и као држава и као народ.
Дођите сви, без разлике, нико не сме да остане код куће или на радном месту, не могу свима дати отказ одједном, а решићемо свачији проблем тог истог дана; радника, земљорадника, пензионера, просветара, студената, родитеља деце које убијају отровним вакцинама и саблажњавају уџбеницима о сексуализацији деце, војске коју су претворили у НАТО плаћенике, полиције чијих се 240 припадника убило у протеклих 11 година, занатлија и трговаца који затварају радње због увоза отрова уместо хране и бофла уместо наших производа, незапослених радника чије су фабрике рапродали, а њих избацили на улице.
Зауставићемо свакодневни геноцид који се врши запрашивањем тонама отрова из злочиначких авиона и илегалним увозом генетички модификованих организама (ГМО), зауставићемо пљачку и криминал припадника режима и њихове родбине, зауставићемо појаву фашизма који се пред нашим очима рађа!
 Дођите, поведите и своју децу, ја, Никола Алексић, вам гарантујем да то неће бити насилан протест, јер ћемо рушење Владе и хапшење свих политичара, генерала и тајкуна од 1990 до данас захтевати од војника и полицајаца на основу Устава и закона! Ми морамо пробудити војнике и полицајце, јер су и они грађани ове земље и подједнако угрожени као и сви ми, а плаћени су нашим парама управо да раде по тим уставним и законским дужностима које захтевамо да почну извршавати. Војска и полиција је нама подређена, а не уличној банди на власти, они нису господари наших живота и смрти, наше будућности! Ако не послушају глас разума 5. јуна, ставили су се на страну против сопственог народа, а када народ буде спонтано изашао на улице, јер се ово више не може трпети, биће крви до колена што нико нормалан не жели, нити призива!
 
ВОЈНИЦИ, ПОЛИЦАЈЦИ, ЖАНДАРИ И ПРИПАДНИЦИ СПЕЦИЈАЛНИХ ЈЕДИНИЦА!
Ваше старешине су огрезле у издаји и криминалу, одбијте им послушност 5. јуна, на Светски дан заштите животне средине, очистите Србију од тог издајничког шљама, блокирајте их, ухапсите их, одузмите им оружје и мобилне телефоне, а затим их стрпајте у напуштене касарне до извођења пред Преки народни суд, јер места по затворима за све неће бити! Ставите тенкове и борна кола у погон и придружите се народу пред Ненародном скупштином да коначно донесете Србији слободу после више од сто година! Гарантујем вам образом и животом за сваку написану реч да ће бити како сам написао! Ако станете на страну народа на општенародном бунту 5. јуна, гарантујем вам живот достојан ваше униформе и поштовања својих суграђана. Одагнајте страх из своје главе и груди, нека вам само слике ваше деце буду пред очима, њихове животе и њихово право на будућност ћете бранити раме уз раме са својим народом!
Пробудите свој понос, имате на шта да будете поносни; такву историју нико на свету нема, а постаћемо прва земља на свету која ће без испаљеног метка избацити окупатора из своје земље! Народ нико никада није победио!
 
ЧЛАНОВИ ВОЈНОГ И ПОЛИЦИЈСКИХ СИНДИКАТА!
Позивам вас да пре изласка на општенародни бунт прво ухапсите своје синдикалне вође, тај полусвет који на вашој муци гради своју каријеру и лични стандард по наруџбини уличне банде на власти! Не дозволите да вас више вуку за нос и замајавају позивом на шетње док не истрошите енергију чувану за бунт и промене! Доста више подвале!
 
СЕЉАЦИ, ЗЕМЉОРАДНИЦИ!
Блокирајте својим тракторима и машинама Београд да нико не може нити ући, нити изаћи! Само тако се београђанима може пробудити слободарски дух и извести их на улице! Када срушимо ову уличну банду са власти, свака штета на машинама ће вам бити надокнађена са рачуна ових пљачкаша, то вам ја, Никола Алексић, гарантујем, јер ће им Преки народни суд национализовати сву покретну и непокретну имовину и испразнити девизне и динарске рачуне ма где се у свету налазили! У противном, ако будете имали преча посла 5. јуна, на јесен ћете постати надничари на сопственој земљи у власништву странаца!
 
ПРОСВЕТАРИ!
Не дозволите да ова улична банда по налогу окупатора намеће нашој деци настраност као пожељну врлину! То су и ваша деца, ваше колеге нису напуштали своје ученике нити пред стрељачким водом фашиста! Позивам вас да 5. јуна обуставите наставу и изведете школску децу пред Ненародну скупштину где ћете им одржати најважнију лекцију из живота; како се бори за сопствену слободу! У вашим рукама је кључ слободе Србије! Генералним штрајком можете паралисати Србију и омогућити војницима и полицајцима да остваре своју уставну и законску дужност! Предуслов генералног штрајка је смена свих ваших синдикалних првака који за вас петоструку плату вуку за нос и замајавају, док нам ту исту децу убијају вакцинама и запрашивањем отровима као да су инсекти, а не људска бића!
 
ПЕНЗИОНЕРИ!
Ваших унука ради, освестите се већ једном! Ваше унуке задужују да би ви добили умањене пензије! То не може да иде довека! Овај режим је пензионере довео до просјачког штапа! Читаве породице умиру од глади, брачни парови заједно врше самоубиство скоком са кровова зграда или са мостова скоком у реку!  То је толико учестало да се свакодневно бележе скокови са мостова, полиција више не прави нити записнике о дојави очевидаца о скоку самоубице у реку. То је постала свакодневна појава због вашег ћутања! Где сте изгубили своје достојанство, зашто ћутите!? Док будете ћутали још ће вам више умањити пензије само зато што ћутите! Изборите се за своје пензије, због своје деце која улазе у пету деценију живота без дана радног стажа! Србију тек очекује хуманитарна катастрофа када та армија незапослених дође у године када не буде могла радити, а пензије нису стекли, јер сте ви ћутали!
Изађите на улицу 5. јуна, покажите да сте сачували макар мало људског достојанства, ваши унуци ће вам једног дана због тога бити захвални!
 
Прилажем јавни позив на општенародни бунт ради увида у разлоге и циљеве бунта.
 
 
                           
ПОЗИВ НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ!
БЕОГРАД, ПОНЕДЕЉАК, 5. ЈУН 2017. ИСПРЕД НЕНАРОДНЕ СКУПШТИНЕ НА ТРГУ НИКОЛЕ ПАШИЋА
У МИНУТ ДО 12.00 ЧАСОВА
 
НАРОДЕ СРБСКИ И СВИ ДРУГИ КОЈИ ДЕЛИТЕ СУДБИНУ СРБСКОГ НАРОДА У ДРЖАВИ КОЈА СЕ ЈОШ УВЕК ЗОВЕ СРБИЈА!
ВИШЕ СЕ НЕ МОЖЕ ЋУТАТИ, ДОГОРЕЛО ЈЕ ДО НОКАТА, ПОЧЕЛИ СУ И НОКТИ ДА НАМ ГОРЕ!
СРБИЈА УМИРЕ ПРЕД НАШИМ ОЧИМА!
ПОНИЖЕНИ, ОБЕСПРАВЉЕНИ, ОПЉАЧКАНИ И ОКУПИРАНИ, ДО САДА СМО САМО ГЛЕДАЛИ КАКО НАС УБИЈАЈУ НА СТО И ЈЕДАН НАЧИН. ЛАЖУ НАС И ОБМАЊУЈУ ДА ВИШЕ НИ ПАС С МАСЛОМ НЕ БИ МОГАО ПРОГУТАТИ ТАКВЕ ЛАЖИ!
 КАКО НЕКО ОД НЕЗАДОВОЉНИХ ИЗАЂЕ НА УЛИЦЕ, ОНИ ИМ УБАЦЕ ПРОВОКАТОРЕ И ПОВЕДЕ ИХ У ШЕТЊУ ДОК НЕ ИСТРОШЕ НАКУПЉЕНИ БЕС И ЕНЕРГИЈУ! А ВРЕМЕ ПРОЛАЗИ.
ДОСТА ЈЕ БИЛО СА ТАКВИМ ПОДВАЛАМА!
ЈА, НИКОЛА АЛЕКСИЋ, ЧИСТА ОБРАЗА И ПРОШЛОСТИ, ПОЗИВАМ ВАС НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ ДО ИСПУЊЕЊА ЦИЉЕВА ЈАВНО ИСПОСТАВЉЕНИХ ИЛИ ДО СУДЊЕГ ДАНА АКО ЈЕ ПОТРЕБНО, ЈЕР СЕ ОВАЈ ТЕРОР И ДИКТАТУРА НЕ МОЖЕ ВИШЕ ТРПЕТИ ДОК НАМ СЕ ЗЕМЉА РАСПАДА, А ДЕЦА ОДЛАЗЕ У СВЕТ!
ПОЗИВАМ СВЕ ГРАЂАНЕ И КАТЕГОРИЈЕ СТАНОВНИШТВА КОЈИ СЕ ПРЕПОЗНАЈУ У РАЗЛОЗИМА ИЗЛАСКА НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ.
ПОЗИВАМ ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ, ПОСЕБНО ВОЈНИКЕ, НЕ СТАРЕШИНЕ, НЕГО ВОЈНИКЕ ДА СТАНУ УЗ СВОЈ НАРОД И ИЗВРШЕ УСТАВНЕ ДУЖНОСТИ ЗА КОЈЕ СУ И ПЛАЋЕНИ.
ОНИ СЕ КОНАЧНО МОРАЈУ ОПРЕДЕЛИТИ; СА НАРОДОМ ИЛИ ПРОТИВ НАРОДА, ЈЕР ЋЕ ВЕЋ СУТРА БИТИ КАСНО!
РАЗЛОЗИ И ЦИЉЕВИ ОПШТЕНАРОДНОГ БУНТА СУ СЛЕДЕЋИ:
 
Јавни скуп је протестног карактера и одржава се због издаје народа и државе путем:
-  потписивања капитулације и окупације војном силом највеће терористичке организације на свету под именом НАТО,
-  потписивања издајничког Бриселског споразума,
-  вођења тајних преговора o разбијању територијалне целовитости Србије са сепаратистима у Бриселу,
-  планског урушавања националне безбедности Србије укидањем обавезног војног рока, разоружавањем Војске Србије, уништавањем војне технике и наоружања и планским разбијањем територијалне целовитости Србије,
-  јавног спровођења геноцида над становништвом Србије запрашивањем најопаснијим хемијским отровима из авиона највеће терористичке организације на свету под именом НАТО,
илегалним увозом генетички модификованих семена пољопривредних култура и увозом геноцидне и отровне хране,
-   беспримерног кршењa Устава у свим областима живота, здравља, безбедности и функционисања Републике Србије,
-  јавног убијања деце преко присилне вакцинације са отровним и животно опасним вакцинама,
-  проглашавања становника Србије за живе носиоце резервних органа за светско тржиште органа,
-  угрожавања будућности Србије променом образовног програма, разбијањем породице, уништењем православља, уништењем језика, писма и традиције Српског народа и распродајом природних ресурса,
-  планског урушавања пољопривреде у циљу изазивања опште глади становништва и бацања Србије на колена,
-  планског разбијања националне структуре Српског народа насељавањем азиланата и физичке угрожености становништва,
-  прикривања енормне пљачке злата, девиза и динарских средстава 5. октобра 2000. године од стране уличне банде са познатим актерима,
-  беспримерне пљачке и одлива финансијских средстава преко страних банака путем највећих камата на свету,
-  претварања тужилаштва и судства у сервис организованог криминала,
-  лакоће кршења закона од стране државних функционера и других активности усмерених на планско урушавање државе Србије,
-  слома парламентаризма у Србији и претварања избора у фарсу,
-  беспримерног угрожавања људских права и основних слобода.
Из наведених разлога за циљеве протестног јавног скупа се одређују: 
 
1.Рушење Владе Србије
2.Увођење ванредног стања у Србији
3.Образовање Владе националног спаса
4.Образовање Преког народног суда
5.Хапшење свих политичара, генерала и тајкуна у Србији од 1990. године до данас
6.Расписивање референдума ради одређивања будућности Србије.
 
Протестом неће бити ометан саобраћај на коловозној траци.
Протест неће бити насилног карактера, нити ће бити кршен јавни ред и мир, пошто ће се извршење првог и петог наведеног циља захтевати од војске и полиције у складу са њиховим Уставним и законским дужностима и овлашћењима.
КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!
 
                                                             Председник
                                                     Никола Алексић, с.р.